Met de gewaardeerde steun van

Groot aantal inschrijvingen BK WE2 zwemmen 2024
Terug naar overzicht

Groot aantal inschrijvingen BK WE2 zwemmen 2024

Beste clubs, supporters, zwemmers, trainers, afgevaardigden, officials,

Tijdens het komende weekend (BK zwemmen WE2) viel er opnieuw een enorm aantal inschrijvingen te noteren. Dat maakt dat de reeksen zeer lang zullen duren. We hebben gedurende de voorbije weken onderzoek gedaan om te kijken of toch de duur van de reeksen konden beperken door maatregelen te nemen, maar het concept van de wedstrijd laat dit momenteel niet toe. 

De limiettijden waren ook voor 2023 & 2024 gecommuniceerd en hier wouden wij niet tussendoor aan veranderen. We vinden nog altijd dat dit een goed initiatief was naar de clubs toe om tijden te communiceren over een langere periode heen.

Naar de toekomst toe (jaar 2025 en verder) zullen o.a. de limiettijden herbekeken worden en ook het concept van de wedstrijden waardoor er zeker maatregelen genomen worden om dergelijke duur van reeksen te vermijden.

Bedankt voor het begrip en wij kijken zeker en vast uit om er terug een mooie drie daagse van te maken in Antwerpen samen met alle clubs, vrijwilligers, officials, supporters en alle mogelijke stakeholders.

 

Sportieve groeten,

Kim Van Malderen

Algemeen directeur KBZB

 

Terug naar overzicht
PDF